Informare inscrieri

Dupa completarea cererii de inscriere disponibila aici, organizatorii vor elibera factura pentru taxa de inscriere pe baza datelor de facturare incluse in cererea de inscriere.

Plata prin transfer bancar pentru taxa de inscriere trebuie facuta din acelasi cont cu datele de facturare.

Pentru persoanele fizice, plata pentru taxa de inscriere se poate face DOAR din contul bancar al titularului din datele de facturare.

De ex.: Ion Popescu solicita date de facturare pe Ion Popescu, strada Strazii nr.1, CNP 12345678910. Acesta va face plata din contul bancar personal, deschis pe numele Ion Popescu. Daca Ion Popescu face plata din contul George Gheorghescu, atunci factura pentru taxa de inscriere va fi facuta pe datele George Gheorghescu.

 

Persoanele care solicita emiterea facturii pe datele unui club sportiv vor trebui sa achite taxa din contul bancar al clubului, sau sa depuna suma in contul AMC Racing, cu datele clubului sportiv ca Depunator.

De asemenea, cluburile sportive vor putea face plata si in numerar la secretariatul competitiei, pe baza unei facturi emise anterior in momentul inscrierii. Datele de facturare vor fi, in acest caz, cele ale clubului sportiv.

 

Pe scurt: persoanele fizice pot face plata doar prin banca, cluburile sportive pot face plata si in numerar la secretariatul competitiei. Datele platitorului ce face plata trebuie sa corespunda cu datele de facturare.