Informatii

Ultima etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta 2019 va avea loc la Brasov in 11-13 octombrie. Organizat de catre Primaria Municipiului Brasov si AMC Racing, competitia va aduce la start peste 80 de concurenti. Concursul se va desfasura pe drumul ce urca spre Poiana Brasov, respectiv Str. Sirul Livezii – Calea Poienii.

Competitia va incepe Sambata dimineata cu trei manse de recunoasteri urmate de doua manse de antrenamente cronometrate. Circulatia va fi restrictionata in intervalul 08:00 – 18:00, cu deschiderea circulatiei in intervalul 13:00 – 14:00.

Duminica, 13 octombrie, concurentii vor avea doua manse de recunoasteri si doua de concurs, circulatia fiind deschisa in intervalul 12:00 – 13:00.

Festivitatea de premiere va avea loc Duminica, ora 19:00, in Parcul service, urmata de o conferinta de presa cu castigatorii, in zona podiumului.

Brasov Trofeul Opel este a IX-a etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta, organizat de Club Sportiv AMC Racing, in parteneriat cu Opel Romania, sub egida Federatia Romana de Automobilism Sportiv si cu sprijinul Primariei Municipiului Brasov.